Meistrite Gildi koolid Nõmme 2017 Roheliste Väravate Tänaval

Kohe oleme külalisteks valmis.

14. mail osalesid Meistrite Gildi egiidi all Nõmme 2017 a Roheliste Väravate Tänava üritusel Tallinna Ehituskool ja Tallinna Teeninduskool. Selleaastane Nõmme kogukonna pidu toimus Ilo pargis, Peeter Suure kindlusraudtee osas, mis jääb Pärnu mnt ja Männiku tee vahele.

Kui üksi hoida ei jaksa, võta kaksik appi!
Arva ära! Kas sa tead, on siin manna või lubikrohv?

Kui Teko potihoidmine, õunte ja porgandite ilulõikus ning maitse- ja kuivainete pime- ja kompimistestid on end juba heast küljest näidanud, siis terve päeva publikumagnetiks oli vaieldamatult Ehituskooli puiste- ja kuivainete äraarvamismäng. See köitis nii esimesi samme tegevaid ilmakodanikke kui igas vanuses mehi, kes võtsid isukalt vaielda erinevate killustiku fraktsioonide üle 🙂